BDJ ZAKENKANTOOR
Welkom
Medewerkers
Bank
Openingsuren
Contact
Autoverzekeringen
Brandverzekering
Hospitalisatieverzekering
VAPZ
IPT
Groepsverzekering
Gewaarborgd Inkomen
Arbeidsongevallen
Onafhankelijke Rechtsbijstand DAS
Beleggingsverzekeringen
Levensverzekering
DELA uitvaartverzekering
Familiale verzekering

Familiale verzekering

Wanneer u schade veroorzaakt aan derden, dan zult u die schade moeten vergoeden. U bent niet alleen aansprakelijk voor de schade die u zelf veroorzaakt, maar ook voor die van de personen waarvoor u instaat zoals uw kinderen, de babysit,... tot zelfs voor schade aangericht door uw huisdieren of voor schade die wordt veroorzaakt door (on)roerende goederen die u gebruikt in uw privé-leven.

Dergelijke risico's vangt u op met een burgerrechtelijke aansprakelijkheid.


Ongevallen en Ziekteverzekering

Mensen verzekeren hun auto en hun woning. Die zien ze dagelijks staan en hebben veel geld gekost. Maar zichzelf verzekeren ze niet, hoewel ze eigenlijk onbetaalbaar zijn.

Deze verzekering voorziet in een vergoeding in geval van blijvende ongeschiktheid en bijkomende tegemoetkoming in geval van ernstige blijvende letsels. Ook de kosten voor een eventuele prothese of hulp van derden wordt vergoed. Indien gewenst, wordt er zelfs een bedrag voorzien bij overlijden.

Maar het risico blijft niet beperkt tot ongevallen alleen. Jammer genoeg kunnen mensen ook slachtoffer worden van een aandoening. Ook u en uw gezinsleden kunnen door ziekte getroffen worden. 
 
Welkom
Medewerkers
Verzekeringen
Bank
Openingsuren
Contact