BDJ ZAKENKANTOOR
Welkom
Medewerkers
Bank
Openingsuren
Contact
Autoverzekeringen
Brandverzekering
Familiale verzekering
Hospitalisatieverzekering
VAPZ
IPT
Groepsverzekering
Gewaarborgd Inkomen
Arbeidsongevallen
Onafhankelijke Rechtsbijstand DAS
Levensverzekering
DELA uitvaartverzekering
Beleggingsverzekeringen

Een beleggingsverzekering maakt een belangrijk onderdeel uit van elke beleggingsportefeuille. Deze levensverzekeringscontracten op lange termijn hebben hun specifieke eigenschappen. Daardoor zorgen ze voor de nodige diversificatie.

U beschikt bovendien over een ruime waaier aan mogelijkheden. U kunt kiezen tussen veiligheid, waarbij u steeds kunt terugvallen op de kapitaalgarantie. Of opteert u toch voor meer risico? Dan kunt u een potentieel hoger rendement behalen. Maar, ook een combinatie van beide formules behoort tot de mogelijkheden.

U hebt de keuze uit een beleggingsverzekering:

Naast het opbouwen van uw vermogen, kunt u zich ook verzekeren tegen de financiële gevolgen van uw overlijden, als bescherming van uw gezin.

Meer weten? Wij werken samen met u een formule op maat uit op basis van uw risicoprofiel. Bepaal voor uzelf of u met behoud van kapitaal of met net iets meer kans op een potentieel hogere opbrengst wil beleggen. Dat is de noodzakelijke informatie, waarop wij ons baseren om samen met u een goed vermogensopbouwplan uit te stippelen. 
Welkom
Medewerkers
Verzekeringen
Bank
Openingsuren
Contact